Öğrencilerimizin ve Danışman Öğretim Üyelerimizin 2023/2.Dönem TÜBİTAK 2209-A Proje Başarıları

Kimya Bölümü öğrencilerimizin sunmuş olduğu projeler TÜBİTAK tarafından 2023/2. döneminde

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun bulunmuştur.

Öğrencilerimizi ve proje danışmanı öğretim üyelerimizi tebrik eder, yeni proje ve akademik çalışmalarında başarılar dileriz.

Aleyna GÜNER , “Karboksil ve Sülfonik Gruplar İçeren Ftalosiyanin Komplekslerinin Redoks Davranışlarının ve Oksijen İndirgenmesindeki Katalitik Aktivitelerinin Elektroanalitik Yöntemlerle İncelenmesi”

Danışman: Prof.Dr. Ali Rıza ÖZKAYA

Ayşe IŞIK , “Çevresel Sürdürülebilirliğe Katkıda Bulunabilecek Araç Lastiği ve Melamin Atıklarından Karbon Kuantum Noktaların Sentezi ve Karakterizasyonu : Ağır Metal İyonlarının Tespiti İçin Floresan Sensör Uygulamaları”

Danışman: Arş.Gör. Fatmanur UYUMAZ