Öğrencilerimizin ve Danışman Öğretim Üyelerimizin TÜBİTAK 2209-A Proje Başarıları

Kimya Bölümü öğrencilerimizin sunmuş olduğu projeler TÜBİTAK tarafından 2023/1. döneminde

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun bulunmuştur.

Öğrencilerimizi ve proje danışmanı öğretim üyelerimizi tebrik eder, yeni proje ve akademik çalışmalarında başarılar dileriz.

Bengü Sema MUTAFOĞLU, "Monoamin Oksidaz İnhibitörü Biskumarin Türevlerinin Hemoglobine Bağlanmasının Moleküler Yerleştirme ve Spektral Yöntemlerle İncelenmesi"

Danışman: Prof. Dr. Özkan DANIŞ

Selay TİMOÇİN, "Biyobazlı Poliol İçeren Kir Tutmayan Kaplamaların Hazırlanması"

Danışman: Prof. Dr. Emrah  ÇAKMAKÇI